17 червня 2023 року курсанти 1 курсу Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ Ангеліна Правдюк та Вікторія Ярова стали учасниками молодіжного поетичного вечора, що відбувся на новій цікавій арт-локації "Погріб", організатором якого виступила спільнота «Суми Майбутнього». Більше двох десятків сумських поетів та поетес мали змогу поділитися частинкою своєї душі, що вкладена в поезію.

Так, наша новообрана голова студентсько-курсантського Парламенту Вікторія Ярова продекламувала авторську поезію про цінність життєвого досвіду та вірш про реалії війни під назвою "Вкрадені життя". Голова медійного сектору студентсько-курсантського Парламенту Агеліна Правдюк, прочитала свої віршовані рядки про шлях та випробування, які дає нам життя.

Своїх одногрупників прийшла підтримати, доторкнутися до душі сумських поетів та стати слухачем вечора мистецтв курсантка 1 курсу Ангеліна Стороженко.

У теплій атмосфері серед безлічі цікавих особистостей наша курсантська молодь провела з користю та натхненням один із теплих літніх суботніх вечорів.

Надихайте і будьте натхненними! Підтримуйте і висловлюйте свої почуття! Майбутнє за нами!