Відбулося підсумкове засідання вченої ради Сумської філії ХНУВС у поточному навчальному році. На початку засідання голова вченої ради Сергій ЛУКАШ представив та привітав новообраного голову Студентсько-курсантського парламенту філії - курсанта 1 курсу Вікторію ЯРОВУ.

Під час засідання було підбито підсумки проходження усіх видів практики здобувачами вищої освіти в 2022/2023 навчальному році в умовах воєнного стану, науково-дослідної роботи здобувачів вищої освіти Сумської філії ХНУВС за поточний навчальний рік, діяльність кафедр Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ у 2022/2023 навчальному році. Розглядалися також питання про хід виконання Антикорупційної програми ХНУВС у І півріччі 2023 року та стан виконання рішень Вченої ради університету та вченої ради Сумської філії ХНУВС за І півріччя 2023 року. Окрім того, розглянули низку важливих організаційних питань.

Наприкінці засідання голова вченої ради зазначив, що колектив філії, не дивлячись на складні умови сьогодення, успішно працює, вирішує завдання пов’язані з освітнім процесом, виконує завдання поставлені Міністерством внутрішніх справ України та Міністерством освіти та науки України, продовжує розвивати наукову та міжнародну діяльність філії.