12 червня 2023 року здобувачі вищої освіти Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ обирали голову Студентсько-курсантського Парламенту – лідера молоді.

Вибори відбулися у змішаному форматі - он-лайн через google-форму (серед студентів) та оф-лайн (серед курсантів). Здобувачі вищої освіти обирали нового лідера шляхом таємного голосування. Явка на виборах склала 56,3%.

За результатами новообраним головою Студентсько-курсантського Парламенту стала курсант 1 курсу рядовий поліції Ярова Вікторія Ігорівна.

Відповідно до регламенту проведення виборів голови Студентсько-курсантського Парламенту виборна комісія студентсько-курсантського самоврядування Сумської філії ХНУВС за участі голови комісії, студентки 3 курсу Месун Аль Хататнех, та лічильної комісії у складі курсантів 2 курсу Дарії Колоснікової і Даніїла Нестерка оголосили розподіл голосів наступним чином:

1. Ярова Вікторія Ігорівна – 55,7%,
2. Колбас Марія Євгенівна – 35,5%,
3. Проти всіх - 8,8%

Вітаємо Вікторію на посаді голови Студентсько-курсантського Парламенту! Вікторіє, це посада відповідальна, вимагає конструктивної та плідної праці та передбачає багато нових обов’язків. І разом із тим, це той чудовий час, коли ти маєш нагоду спілкуватися зі здобувачами, розвиватися, проявляти свої організаторські вміння та лідерські якості.

Бажаємо тобі, Вікторіє, творчого натхнення, невичерпної енергії, ніколи не зупинятися на досягнутому, працювати разом із командою на розвиток своєї альма-матер, поваги від здобувачів освіти, викладачів та всього колективу!

Запрошуємо здобувачів вищої освіти приєднатися до лав активістів студентсько-курсантського самоврядування та мати реальну можливість разом впливати на життя філії і реалізовувати важливі та цікаві проєкти!