07 червня курсанти Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ Нікіта Капітоненко, Владислава Кіхтенко, Артур Нікіфорук, Дмитро Завидний, Артем Величко та Богдан Заточний взяли участь у турнірі з пейнтболу.

Даний турнір, організований відділом молодіжної політики Сумської міської ради, відбувся на майданчику Басівського парку за участю молоді міста Суми. За умов турніру гравці були розділені на 12 команд, які мали можливість перевірити свої сили, отримати новий ігровий досвід, проявити кмітливість і сміливість, а також провести активно своє дозвілля.

Гра була динамічною і цікавою, яскравою і експресивною. Курсантська молодь змогла відчути нові емоції, збагатити себе новими подіями та мужньо пройти всі випробування.

Після довготривалої гри команда, до складу якої увійшов наш курсант 1 курсу Дмитро Завидний, виборола 1 місце. Вітаємо з перемогою! Впевнені, що знання з тактичної підготовки, які притаманні майбутнім правоохоронцям, стали Дмитру в нагоді. Бажаємо і надалі сміливо рухатися вперед, долаючи всі перешкоди на шляху до нових звершень.

«Ми здобули новий досвід, нові враження, а також приємні знайомства, які мотивують і ведуть до отримання нових знань і компетенцій. Серед гравців була українська біатлоністка, заслужений майстер спорту України, член національної збірної команди України з біатлону Валентина Семеренко», - говорить курсантка 1 курсу Вікторія Ярова, яка виступила ініціатором участі курсантів у заході.

Приємно усвідомлювати, що молодь нашого закладу вищої освіти з великим задоволенням долучається до молодіжних заходів патріотичного спрямування та до потужного розвитку спортивного пейнтболу.