06 червня у Сумській філії Харківського національного університету внутрішніх справ відбулися урочистості з нагоди вручення дипломів бакалавра за спеціальністю «Право» та «Правоохоронна діяльність».

На початку заходу присутні хвилиною мовчання вшанували патріотизм, мужність вірність та героїзм тих, хто поклав своє життя за волю, єдність та незалежність України.

Вітаючи випускників, директор Сумської філії, заслужений юрист України, доктор юридичних наук, професор Сергій Станіславович Лукаш відмітив важливість здобутої вищої освіти для розбудови української правової держави. «Саме на вас покладаються великі надії і сподівання, від вас і вашого сумління залежить не лише доля людей, а й майбутнє нашої непереможної квітучої України», - наголосив Сергій Станіславович.

Випускників привітала заступник директора філії – начальник відділу навчально-методичної роботи, кандидат юридичних наук, доцент Катерина Науменко. У своїй промові Катерина Сергіївна зазначила, що вручення дипломів - це надважлива подія у житті випускників, яка назавжди залишиться яскравим спогадом в їхніх серцях.

Від імені студентсько-курсантського Парламенту випускників привітала заступник голови Парламенту, студентка 3 курсу Аль Хататнех Месун.

Творча курсантська молодь підготувала святкову концерту програму, в якій пролунали сучасні, українські та патріотичні пісні. Випускники підтримували щирими оплесками виступаючих: солістів-вокалістів (Поліну Бортник, Олександру Абашкову, Ольгу Коваленко, Тетяну Ляшенко, Іллю Іщенка), вокальний ансамбль (Анастасія Марченко, Дарія Ткаченко, Альона Ющенко) та танцівників (Альона Воропай, Вікторія Казакова, Аліна Шевченко і Вікторія Бондаренко). Наприкінці свята випускники разом із солісткою Вікторією Яровою виконали пісню «Заспіваймо пісню за Україну, за її незалежність та волю її». Ведучими урочистостей виступили курсанти 1 курсу Олександр Овчаров та Юлія Івченко.

Свято пройшло піднесено і динамічно. На згадку зробили яскраві світлини, які увійдуть до альбому - літопису Сумської філії ХНУВС.