25 травня творча молодь Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ, зокрема курсантки 1 курсу Вікторія Ярова та Тетяна Ляшенко взяли участь у музичному квартирнику української пісні.

Даний вечір, який відбувся у молодіжному центрі «Романтика» згуртував творчу, талановиту сумську молодь, адже саме тут проводяться досить популярні та потужні культурно-мистецькі проекти.

На музичному вечорі наші талановиті дівчата презентували пісні, які вразили і зачарували глядачів своєї актуальністю і патріотичністю. Так, у виконанні Вікторії пролунали пісні із репертуару «Один в каное» «Маленький хлопчик» та Олександра Пономарьова «Заспіваймо пісню про Україну», Тетяна заспівала репертуар групи Vivienne Wort «Думаю про тебе» та пісню Кузьми «Не встидайся то твоя земля».

Виступ дівчат був яскравим і феєричним. Їх прийшли підтримати та привітати курсанти – першокурсники, провідний фахівець Ганна Мітітєл та психолог Ганна Ярова. На згадку про чудовий вечір зробили спільні світлини із епіцентру заходу.