Делегація Сумського осередку ELSA, що функціонує на базі Сумської філії ХНУВС, взяла участь у XXXVIII Національному конгресі ELSA Ukraine. Для всіх елсівців це найочікуваніша подія року, тим паче, що цьогоріч Конгрес відбувся в чарівному місті Львів.

Під час Конгресу були вирішені найважливіші питання щодо діяльності та розвитку всієї мережі ELSA Ukraine, а також відбулися вибори нового Правління 2023/2024. Показово, що на Когресі були присутні іноземні гості з Великої Британії, які приїхали в Україну підтримати ініціативних здобувачів вищої освіти з різних куточків нашої держави – Києва, Харкова, Луцька, Сум, Дніпра, Львова, Одеси, Чернівців, Тернополя.

Але Національний конгрес ELSA Ukraine – це не лише пленарні засідання, голосування та правки. Це також три дні живого спілкування в компанії найкращих студентів та курсантів юридичних професій. Тож, делегація Сумського осередку ELSA привезла з собою яскраві враження та досвід, який обов’язково втілиться в нові ідеї щодо професійного розвитку майбутніх правознавців та правоохоронців.