На сучасному етапі розвитку суспільства фізична культура є одним із найважливіших факторів у формуванні, зміцненні та збереженні здоров’я людині.

Так, на практичному занятті з навчальної дисципліни «Фізичне виховання» доцент кафедри гуманітарних дисциплін Сумської філії ХНУВС Тетяна БІЛОУС та багаторазова переможниця та призерка чемпіонатів України, срібна призерка Всесвітньої Універсіади серед студентів, учасниця чотирьох Олімпійських ігор із лижних перегонів Тетяна АНТИПЕНКО говорили про «Підвищення мотивації студентів до систематичної активної роботи впродовж навчання» зі студентами 1 курсу спеціальність 081 Право (групи СФдср-22-1, СФдср-22-2).

У ході заняття студенти отримали вичерпну інформацію від гості, яка розповіла про різновиди тренування у різних видах спорту і вміння підбирати оптимальні фізичні вправи для мозковій активності. Тетяна Антипенко акцентувала увагу здобувачів на необхідності займатися фізичною культурою і спортом, що сприяють формуванню особистості майбутнього фахівця у процесі становлення його професійної компетенції, та озвучила декілька порад із власного досвіду тренувань.

Бінарне заняття пройшло у теплій атмосфері та виявилося цікавим і змістовним.