Студентсько-курсантське самоврядування Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ долучилося до святкових урочистостей із нагоди відзначення Дня Європи. На урочистій події були присутні керівники області, міста, представники місцевого самоврядування, молодіжні лідери міста та активна студентська молодь закладів вищої освіти.

Даний захід був організований відділом молодіжної політики Сумської міської ради і відбувся у самому серці нашого міста біля пам’ятника Тарасу Григоровичу Шевченку.

У ході заходу пролунали святкові промови та слова вдячності на адресу всіх європейських країн, які у складний час підтримують Україну. Хвилиною мовчання вшанували усіх, хто віддав своє життя за незалежність і територіальну цілісність нашої країни та поклали квіти до підніжжя пам’ятника Кобзареві.

«Ми вдячні усім європейським країнам за підтримку у боротьбі за нашу незалежність, бо Україна є невід’ємною частиною Європи і сьогоднішнє свято підкреслює нашу європейську ідентичність і ставлення до європейських цінностей», - наголосила т.в.о. голови студентсько-курсантського Парламенту, студентка 3 курсу Аль Хататнех Месун.