З метою художнього-естетичного виховання молоді та у рамках програми Університету культури курсанти та співробітники Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ відвідали у Сумській обласній філармонії сольні концерти заслуженого артиста України Костянтина Обозного під назвою «Запрошую друзів» та заслуженого працівника культури України Євгена Радченка «І серцем, і душею».

Солісти-вокалісти презентували шанувальникам своєї творчості чудові святкові концертні програми, які були насичені високим рівнем майстерності та професіоналізмом. У виконанні артистів лунали відомі та нові пісні про Україну, патріотичні, сучасні хіти, як українських композиторів, так і авторські. Кожен їх виступ супроводжувався численними оплесками глядачів.

Курсанти отримали справжню естетичну насолоду, неймовірне задоволення та позитивні емоції від концертів, які справили на них незабутні враження. На згадку зробили світлини на пам’ять із учасниками концертів та поціновувачами сумських талантів.