Курсанти Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ взяли участь у "Презентації - тренінг", організатором якої є відділ молодіжної політики Сумської міської ради. Даний захід відбувся у молодіжному центрі "Романтика" за участі молоді закладів вищої освіти нашого міста.

Перед учасниками презентації виступили: голова Молодіжної ради при Сумській міській раді – Артем Бондарєв; пресс-секретар Молодіжної ради – Анна Мельник; Президент Сумської обласної федерації тхеквондо - Олександр Хоменко; тренер тренажерного залу – Валерія Пасько.

Спікери ознайомили учасників заходу зі специфікою деяких професій, їх перевагами, обговорили тему здорового способу життя та важливості молоді у цей надскладний час. Адже повномасштабна війна змінила українську молодь і зробивши їх набагато сильніше, змінилися настрої молодих людей, їх цінності та погляди на життя. Молодим людям сьогодні надважливе живе спілкування, участь у заходах, які можуть згуртовувати.

У ході презентації учасники заходу розіграли ситуаційну гру, організовану та проведену членами молодіжної ради, яка була спрямована на розвинення розуміння своїх скілів в соціумі, важливість власного вибору, прийняття позицій інших та вирішення конфліктної ситуації шляхом командної роботи.

Під час гри наші курсанти - Колоснікова Дарія, Марченко Анастасія, Абдул Микита, Мішура Юлія, Петренко Анна, Рубаненко Юлія, Чаленко Анна, Левченко Андрій, Ярова Вікторія прокачали свої вміння відстоювати свою думку, підбирати аргументи, чути своїх опонентів, домовлятися та комунікувати. Хлопці та дівчата отримали багато позитивних емоцій та вражень.

Колектив Сумської філії пишається своєю активною, патріотичною та креативною молоддю, яка завдяки захисникам та захисницям, навіть в умовах повномасштабної війни, продовжує розвиватися, вірить у власні сили і докладає багато зусиль для самореалізації.

А прикладом для них є зустрічі із цікавими та відомими людьми, які допомагають Україні виборювати перемогу, а нашій молоді визначитися у своїх прагненнях та додають впевненості у собі та нашій країні.

Все буде Україна! Віримо в ЗСУ!