Здобувачі Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ активно беруть участь у цікавих проектах та програмах, які організовують та проводять відділ молодіжної політики та молодіжний центр «Романтика» Сумської міської ради.

Упродовж березня-квітня команди нашого закладу вищої освіти долучилися до «Дебатної ліги», які проводилися серед представників молодіжних команд міста Суми. Під час зустрічей обговорювалися різні теми: «Чи має Україна вступати в ЄС?», «Головна ознака українців – українська мова?» тощо. Наші учасники активно та продуктивно працювали, висловлювали та ділилися своїми думками.

З перших днів команду студентів спеціальності 081 «Право» очолили Аль Хататнех Месун (3 курс) та Білокур Іван (2 курс). У фіналі Сумську філію представила команда курсантів 1 курсу у складі Вікторії Ярової, Андрія Левченка та Володимира Коржа, які здобули перемогу, посівши призове третє місце. Команда курсантів була нагороджена солодощами та квитками до кінотеатру «Планета Кіно».

Колектив Сумської філії вітає курсантів із перемогою, і бажає подальших успіхів у нових проектах. Дякуємо організаторам за цікаві молодіжні заходи та захисникам за можливість працювати та навчатися.