Шановні випускники!

Сьогодні в системі відомчої освіти Міністерства внутрішніх справ України свято. Велика родина Національної поліції України отримує молоде поповнення.

Ваш випуск відзначають не тільки у професійних спільнотах, насамперед це свято ваших родин, бо ви є справжньою гордістю ваших батьків. Ви обрали дуже важливу професію і в ній ви єднаєтеся з багатьма поколіннями захисників Українського  народу. І саме вас очікують наші громадяни на поки ще загарбаній території нашої держави. Із приходом поліції на деокуповані землі повертається українська влада і закон.

Пам’ятайте, що ви є не лише уособленням державних функцій, ви – представники народу, який щодня сплачує найвищу ціну за мир та процвітання майбутніх поколінь українців. Захист рідної землі починається з усвідомлення відповідальності за долю країни, з поваги до її національних цінностей, дбайливого ставлення до нашої історії. Обов’язково шануйте та поширюйте кращі традиції ваших закладів освіти, високо несіть звання випускника. Впевнена, що ваші енергійність, освіченість та допитливість сприятимуть розвитку правоохоронної системи за кращими світовими зразками, у яких визначальними є гуманізм, законність, суспільна злагода, національні та загальнолюдські цінності.

Завжди будьте прикладом дисциплінованості й вимогливості, патріотизму і самовідданості. Дотримуйтеся присяги та служіть чесно!

Слава Україні! Слава нашим Захисникам та Захисницям!