Провідний фахівець Сумської філії ХНУВС Валерій Кудрявцев разом зі співробітниками ювенальної превенції Управління превентивної діяльності та відділу вибухотехнічної служби ГУНП в Сумській області провели заходи у Сумській спеціалізованій школі № 7.

Під час занять учням була надана інформація про правила безпечної поведінки як у навчальному закладі, так і при проводженні дозвілля, а також про поводження з вибухонебезпечними предметами при їх знаходженні. Були продемонстровані макети снарядів, протипіхотних та протитанкових мін, детонаторів, ручних гранат.

Також учням було доведено інформацію про класифікацію правопорушень, відповідальність, передбачену для неповнолітніх за вчинення адміністративних та кримінальних правопорушень, а також вік, з якого настає ця відповідальність.

У рамках профорієнтаційної діяльності з випускниками була проведена бесіда щодо можливого подальшого працевлаштування в умовах сьогодення, а також доведені переваги навчання курсантів у Сумській філії ХНУВС та умови вступу до нашого закладу за кошти фізичних або юридичних осіб.