Студенти Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ Ірина Томченко, Алла Грибко, Марія Колбас, Вікторія Рудь, Юлія Щітініна, Даша Кравченко та Антоніна Ткач стали учасниками тематичної зустрічі «Суми – місто незламних». Зустріч пройшла за участі міського голови, військових, волонтерів, лікарів та активних діячів міста Суми.

Дана зустріч, яку організував відділ молодіжної політики Сумської міської ради з метою формування національної свідомості, патріотизму та громадянської позиції серед молоді, відбулася у молодіжному центрі «Романтика».

Зустріч розпочалася вшануванням пам’яті загиблих захисників нашої країни.

Учасники заходу дізналися від міського голови Олександра Лисенка про події, які відбувалися у перші дні наступу ворога та звільнення міста від окупації.

Під час виступів спікерів наші студенти мали можливість познайомитися з цікавими історіями активних та незламних людей, які стояли і стоять на захисті рідного міста, які тримають «тил» у різних сферах діяльності.

Одним із спікерів зустрічі був кінорежисер фільму «Суми – ми дали їм під дих» Володимир Нянькін, який розповів про створення документальної кінострічки.

На зустрічі учасники розглянули нові напрямки волонтерського руху, до яких закликали долучатися молодь міста.

Колектив Сумської філії висловлює щиру вдячність усім захисникам та захисницям нашого міста за мужність, витривалість, патріотизм. За те, що ви ціною свого здоров’та життя бороните кордони нашої України. Пишаємося! Віримо! Вистоїмо! Допомагаємо! Слава Україні!