Студенти 2 курсу Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ Дмитро Котов (спеціальність «Правоохоронна діяльність») та Кіріл Крупський (спеціальність «Право») у складі команди Сумської дитячої юнацько-спортивної школи «Колос» взяли участь у Чемпіонаті України з боротьби сумо, який проходив у місті Луцьк.

За результатами змагань у віковій (до 21-23 роки) та ваговій категорії кожен спортсмен виборов по 5 медалей: Дмитро Котов (до 100 кг) – три «золоті», і дві «срібні», Кіріл Крупський (до 77 кг) – чотири «золоті» і одну «срібну».

Наші мужні і сильні духом хлопці прославляють не лише наш заклад вищої освіти, місто Суми, а всю нашу рідну, незалежну Україну, доводячи всьому світову, що українці непереможні.

Колектив Сумської філії пишається спортивними здобутками своїх студентів! Бажаємо Дмитру та Кірілу подальших нових перемог, висловлюємо щиру вдячність тренерам та батькам за виховання, підготовку спортсменів, за громадянську позицію та патріотичну свідомість. Так тримати, хлопці! Разом до Перемоги!