Доцентом кафедри гуманітарних дисциплін Тетяною Геращенко було організовано екскурсію для школярів одинадцятого класу КУ Сумська ЗОШ № 24 м. Суми до криміналістичної лабораторії Сумської філії ХНУВС. Гостей привітав провідний фахівець Сумської філії ХНУВС Валерій Кудрявцев. Він ознайомив присутніх із умовами вступу до університету у 2023 році і запропонував яскраві друковані інформаційні матеріали.

Цікаву екскурсію провів досвідчений криміналіст, старший викладач кафедри юридичних дисциплін Віктор Кисельов. Школярі разом із класним керівником Тетяною Леонідівною уважно прослухали розповідь Віктора Миколайовича про особливості холодної та вогнепальної зброї, специфіку інструментарію та техніку розслідування злочинів тощо. Присутні мали змогу на практиці перевірити дію спеціальних засобів, які широко використовуються криміналістами у своїй роботі. Досить жваво учні перевіряли оригінальність купюр і документів, робили відбитки пальців. Підвищену увагу викликали пістолети і ножі. Школярі задали безліч питань Віктору Миколайовичу і отримали на них вичерпні відповіді.

Наприкінці зустрічі Тетяна Григорівна запропонували переглянути відео про курсантів Сумської філії ХНУВС і зробити колективну світлину на згадку про цей захід.