Викладачем кафедри гуманітарних дисциплін Сумської філії ХНУВС Анною Решитько була проведена профорієнтаційна зустріч із випускниками ССШ № 29.

Під час бесіди, приуроченої до річниці повномасштабного вторгнення російської федерації на територію України, з учнями згадали тих, хто віддав своє життя у боротьбі за Україну, а також основні переломні та складні моменти життя нашої країни під час нинішньої війни.

Також у ході заходу випускникам була надана інформація щодо умов вступу на навчання до філії, правил подання документів кандидатів на навчання у заклади вищої освіти зі специфічними умовами навчання, роз’яснено особливості організації освітнього процесу, практичного навчання, наукової та міжнародної діяльності, дозвілля студентів та курсантів. А також були надані вичерпні відповіді на питання учнів стосовно навчання на денній та заочній формах, наявності військової кафедри, матеріально-технічної бази, вартості навчання.

Під час зустрічі наголосили на важливості єднання зусиль кожного у спільній боротьбі проти ворога. Завданням дітей є сумлінне навчання, бо освіта – запорука відбудови України у майбутньому.