Згідно з Планом-графіком проведення онлайн – зустрічей із абітурієнтами ХНУВС на січень-лютий 2023 року, затвердженого проректором ХНУВС Анатолієм Клочко, 22 лютого була проведена онлайн-зустріч за участі представників усіх факультетів ХНУВС, Кременчуцького льотного коледжу та Сумської філії ХНУВС із майбутніми абітурієнтами ЗВО 2023 року. Організатором зустрічі виступила Сумська філія ХНУВС.

Помічник ректора ХНУВС Віктор Слиш у промові до майбутніх здобувачів вищої освіти наголосив на тому, що зараз діяльність правоохоронних органів направлена на забезпечення публічної безпеки в умовах військової агресії і це є одна із складових забезпечення державної безпеки в цілому, у зв’язку з чим держава потребуватиме ще більше гідних кадрів у майбутньому.

На зустрічі, яка проходила в форматі «питання/відповідь», абітурієнтам була доведена інформація про можливості надання освітніх послуг Харківським національним університетом внутрішніх справ як за державним замовленням, так і за кошти фізичних та юридичних осіб.

Організаторами заходу було докладно доведено порядок вступу майбутніх курсантів спеціальності 262 Правоохоронна діяльність та, у зв’язку з тривалими етапами вступу, акцентована увага на необхідності заповнення анкет вже зараз. Додатково була надана інформація про пріоритетні предмети на вибір НМТ, модель якого було оголошено МОН 20 січня цього року та рекомендовано Комітетом Верховної Ради з питань освіти, науки та інновацій для ухвалення Верховною радою України.

Також представники факультетів ХНУВС та КЛК довели абітурієнтам інформацію про спеціальності, які можна здобути на різних локаціях університету.