«Волонтерство – один із напрямів соціальної роботи, який відкриває кожній людині нові шляхи та можливості для самореалізації, і є складовою виховної роботи зі студентсько-курсантською молоддю Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ. В умовах повномасштабної війни волонтерство стало надзвичайно важливим аспектом і повністю змінило наше ставлення до його діяльності. Долучатися до волонтерства почали тисячі українців, серед них і наші здобувачі закладу вищої освіти. Таке прагнення прояву громадянської позиції зворушує і дає надію, що воно залишиться в нашому серці назавжди», - стверджує провідний фахівець Ганна Мітітєл.

Тож, знаходячись у канікулярній відпустці, студенти та курсанти 1 курсу, а саме: Владислав Барабаш, Марія Ковбас, Івченко Юлія, Овчаров Олександр та Ярова Вікторія у вільний час приходили до Благодійного фонду «Дзеркало добра», щоб допомагати плести маскувальні сітки, які вкрай необхідні для наших військових. Слід зазначити, що волонтерський загін Сумської філії з жовтня місяця співпрацює із даним фондом.

«Плести маскувальні сітки я прийшла вперше, - говорить курсантка 1 курсу Юлія Івченко, і відразу відчула відповідальність за цю кропітку роботу, яку щоденно роблять волонтерки благодійного фонду. Вони спеціально підбирають відтінки тканини та специфіку плетіння, аби наші військові та їхня техніка стала непомітною для ворога».

Ми дякуємо в першу чергу нашим захисникам і захисницям, усім волонтерам, які зараз активно працюють заради нашої майбутньої перемоги. Віримо в Збройні Сили України!