У рамках вивчення дисципліни «Інформаційне забезпечення професійної діяльності» при вивченні теми «Комп’ютерні бази даних, які ведуться в системі Міністерства юстиції та МВС» студенти першого курсу груп СФдср-22-1,2 Сумської філії ХНУВС відвідали Головне управління Національної поліції в Сумській області, структурний підрозділ «Лінія 102». Заняття було організоване доцентом кафедри соціально-економічних дисциплін Світланою Виганяйло.

В умовах бінарного заняття було здійснено дослідження алгоритму функціонування системи централізованого управління нарядами поліції «Лінія 102». Основним завданням було дослідження повного циклу проходження інформаційних потоків у підрозділах Національної поліції України.

Провідні спеціалісти підрозділу детально пояснили принципи роботи системи, проходження потоків інформації. Студенти мали можливість попрацювати з системою на автоматизованому робочому місці оператора та диспетчера, прослідкувати за потоками інформації, дослідити інтерфейси інформаційних ресурсів та особливості програмного забезпечення.

Заняття відбулось цікаво, динамічно та результативно.