День Святого Миколая є одним з найулюбленіших усіма дітьми свят. Бо окрім подарунків, він приносить в кожну домівку радість, надію та любов. Цього року кожна дитина найбільше чекає Святого Миколая, який щедро подарує віру у здійснення найзаповітніших мрій. Але є діти, які потребують особливої уваги від дорослих, – це діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, а також діти, які опинилися у складних життєвих ситуаціях.

У Сумській філії Харківського національного університету внутрішніх справ навчається сім курсантів, які потребують в День Святого Миколая дорослої уваги, частинки родинного тепла, надії та турботи.

Традиційно директор Сумської філії ХНУВС Сергій Станіславович Лукаш у святковій атмосфері проводить зустріч із курсантами, які мають статус сиріт або позбавлені батьківського піклування, та опікується питаннями щодо їх соціалізації до самостійного дорослого життя.

Зустріч пройшла у дружньому колі теплого спілкування під час чаювання. Курсанти 2 та 3 курсу розповідали про свої враження від практики, яку вони проходять на даний час, ділилися своїми думками та планами на майбутнє. Курсанти 1 курсу висловили захоплення від освітнього процесу.

«В першу чергу, я бажаю Вам здоров’я, щастя та відмінного навчання, бо запорука успіху людини в її освіті, по-друге - щоб ви досягли своєї омріяної мрії, по-третє - стали справжніми фахівцями своєї справи, і були гідними патріотами своєї країни, і головне, не забували своєї альма-матер», - зазначив Сергій Станіславович.

Наприкінці зустрічі Сергій Лукаш вручив курсантам подарунки та солодощі.