Студентсько-курсантським Парламентом Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ було організовано та проведено благодійну акцію «Пакунок вдячності». Мета акції - збір коштів на подарунки для наших військових до Дня Святого Миколая. До даної акції долучилися курсанти 1 курсу та створили ще й привітальні листівки та малюнки. На зібрані кошти представники Парламенту придбали теплі речі, шкарпетки, солодощі, товари першої необхідності тощо та передали організаторам акції Агенція промоції «Суми» Сумської міської ради (директор Юлія Левченко).

Від імені студентсько-курсантського самоврядування голова Парламенту, капрал поліції, курсант 3 курсу Микола Сіроштан зазначив: «В День святого Миколая ми хочемо, щоб захисники, які боронять нашу країну та наші домівки, відчули святкову атмосферу та отримали частинку добра і позитивних емоцій, а ті побажання, які першокурсники створили у привітальних листівках, надихають до Перемоги, бо завдяки підтримці український дух неможливо здолати. Наша сила в єдності, а єднання – це запорука успіху!».

Колектив Сумської філії вітає усіх захисників та захисниць України з Днем святого Миколая, і висловлює щиру вдячність за Вашу незламність духу та силу волі, бажаємо міцного здоров’я, щастя та добробуту Вам та вашим родинам! Все буде Україна! Зі святом!