23 листопада 2022 р. завідувачкою кафедри юридичних дисциплін Панасюк Оксаною Володимирівною та здобувачкою вищої освіти другого (магістерського) рівня Гайдар Мариною за сприяння Охріменко Наталії Вікторівни було проведено профорієнтаційну онлайн-бесіду з учнями 11-го класу Сумського закладу загальної середньої освіти I-III ступенів № 21 Сумської міської ради.

В ході бесіди було запропоновано умовно поділити захід на дві частини. Перша частина була присвячена ознайомленню з освітньо-професійними програмами, за якими навчаються студенти та курсанти, умовам вступу до Сумської філії ХНУВС. Було зазначено, які є переваги у разі вибору спеціальності 262 Правоохоронна діяльність (поліцейські) та повідомлено про те, що реєстрація на сайті osvita.np.gov.ua вже розпочалась

Другу частину зустрічі було проведено у формі «Запитання - відповідь». Школярі активно цікавилися умовами вступу на спеціальність 262 Правоохоронна діяльність, 081 Право, яким чином відбувається добір на навчання, можливостями проходження практики тощо. На останок було повідомлено, що всю актуальну інформацію, яка цікавить майбутніх абітурієнтів, можна знайти та ознайомитись на сайті філії або зателефонувати за вказаними номерами.