У жовтні 2022 року студенти другого курсу Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ Дмитро Котов (спеціальність «Правоохоронна діяльність») та Кіріл Крупський (спеціальність «Право») у складі збірної України на Чемпіонаті Європи з сумо, що проходив у місті Раквера (Естонія), вибороли на двох п’ять медалей – три «золотих» і дві «срібні».

Дмитро та Кіріл займаються у дитячій юнацько-спортивній школі «Колос». На думку їх тренерів, Сергія Хекала та Владислава В’юна, не кожне місто України може похизуватися такими здобутками та сильними і чудовими спортсменами, завдяки яким місто Суми відоме у Європі.

На Чемпіонаті Європи наші студенти-спортсмени показали найкращі результати: так, Кіріл Крупський у вазі до 80 кг посів перше місце, як в особистих, так і командних змаганнях, а також додав «срібло» - в абсолютній ваговій категорії; Дмитро Котов у вазі до 90 кг в особистих змаганнях перемогу виборов у представників Азербайджану та Польщі, зайнявши друге місце, поступившись представнику Угорщини; а в команді став Чемпіоном - перше місце, вигравши у поляків і естонців.

Під час виконання Гімну України студентів-спортсменів переповнювала гордість за своє рідне місто і свою країну.

Колектив Сумської філії пишається спортивними досягненнями своїх студентів, бажає Дмитру та Кірілу подальших успіхів і нових перемог, займатися улюбленим видом спорту та популяризувати його, вдосконалюватися та прославляти заклад вищої освіти, своє місто і нашу Україну. Вітаємо! Так тримати!