Курсант другого курсу Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ рядовий поліції Веремієнко Тетяна здобула 1 місце у відкритому Чемпіонаті міста Суми з вільної боротьби.

Даний захід проводився відділом фізичної культури та спорту Сумської міської ради в обласній дитячо-юнацькій спортивні школі.

Під час урочистого відкриття до юних спортсменів звернулися: міський голова Олександр Лисенко: «Попри складну ситуацію в країні, ми намагаємося проводити спортивні змагання для наших дітей та молоді, щоб спортсмени мали змогу здобувати перемоги та показувати свої досягнення. Усі турніри, чемпіонати ми проводимо з дотриманням усіх вимог безпеки. Сьогодні учасники продовжують виборювати медалі та показувати свої вміння. Бажаю нашим спортсменам успіхів та нових перемог. А найголовніше – нашої спільної Перемоги над ворогом. Нехай наші діти розвиваються та досягають висот на українській рідній землі. Дякую нашим захисникам, завдяки яким є змога проводити такі змагання».

Віра Мотречко, заступник міського голови: «Для наших спортсменів це дуже важливі змагання, адже діти розвиваються та хочуть показувати свої результати. У місті продовжують працювати багато секцій ДЮСШ, які діти можуть відвідувати, обравши певний напрям спорту. Для спортсменів дуже важливе патріотичне виховання, а зараз всі змагання присвячені нашим Збройним Силам України. Юні та молоді спортсмени беруть приклад із наших захисників та хочуть бути такими ж сильними, мужніми, вільними».

Переможці та призери Чемпіонату були відзначені грамотами та медалями.

Колектив Сумської філії пишається спортивними здобуткам своєї курсантки і бажає Тетяні подальших успіхів та нових перемог. Так тримати!