Волонтерський рух в Сумській філії Харківського національного університету внутрішніх справ об’єднує та згуртовує здобувачів вищої освіти задля добрих справ, бо саме завдяки соціальній діяльності набуваються практичні життєві орієнтири, досвід та можливість реалізувати себе у служінні суспільству.

Цими днями волонтери, серед яких курсанти Михайленко Родіон, Півоварова Світлана, Величко Артем, Синьогуб Богдан, Завидний Дмитро, Малофєєв Кирило, Товстуха Максим, Крупецьких Дмитро, Половко та студентки Майя Мартиненко, Анастасія Чала та Антоніна Ткач, в черговий раз долучилися до плетіння маскувальних сіток для українських захисників.

«Волонтери нашого закладу вищої освіти допомагають Благодійному фонду «Дзеркало добра» з плетіння маскувальних сіток. Наш маленький внесок у добру справу неодмінно приблизить перемогу нашої України. Ми віримо в ЗСУ! Все буде Україна!», - говорить голова волонтерського сектору студентсько-курсантського Парламенту, курсантка 3 курсу Єлизавета Щевцова, яка разом із волонтерами активно працює на загальний результат.