У Сумській філії ХНУВС щорічно проводиться моніторинг рівня задоволеності освітніми послугами серед здобувачів. Анкетування було проведено у жовтні 2022 року за допомогою Googlе форм on-line серед студентів, які навчаються на денній формі за спеціальністю «Правоохоронна діяльність».

За результатами встановлено, що 72% респондентів задоволені в цілому якістю надання освітніх послуг та статусом студента Сумської філії ХНУВС. На думку 73% респондентів ресурси та матеріально-технічна база закладу вищої освіти є сучасними і доступними. Оцінювання власних стосунків з різними учасниками освітнього процесу продемонструвало перевагу позитивного психологічного клімату.

Розклад занять, доступність навчально-методичних матеріалів, організація виробничих практиках, консультацій екзаменаційно-залікової сесії позитивно оцінили 78%.

Серед опитаних 91% вважають задовільною кваліфікацію і компетентність викладачів, 74% вибірки вважають, що в Сумській філії ХНУВС освітній процес орієнтований на потреби здобувачів вищої освіти, відповідає реаліям майбутньої професійної діяльності, є «студентоцентрованим».

88% студентів погоджуються з тим, що в університеті учасники освітнього процесу дотримуються академічної доброчесності.

Таким чином, Сумська філія ХНУВС надає якісні освітні послуги, які відповідають сучасним вимогам та запитам населення.