Чудового осіннього дня, 22 жовтня, студентка-волонтерка 1 курсу Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ за спеціальністю «Правоохоронна діяльність» Марія Івах організувала волонтерський візит до Сумського притулку для тварин.

У притулку перебувають 200 тварин, залишених власниками, які змушені були на початку війни виїхати з України. Ми знаємо, що для повноцінного утримання тварин необхідно дуже багато, але окрім догляду, кормів, засобів захисту, ліків тощо, найголовніше – це любов до чотирилапих друзів. Тож, наша волонтерка Марія разом зі своїми одногрупницями Іриною Томченко та Алою Грибко, друзями та мамою приїхали до притулку із спеціальними ласощами та гарним настроєм, щоб вигуляти тварин.

Марія, яка має досвід з вигулу собак, взяла на себе відповідальність і познайомила з правилами відвідування та поведінки на території притулку.

Час, який провели волонтерки-студентки у притулку, подарував радість їм та чотирилапим друзям. Ми сильні, незламні, віримо, все буде Україна!