19 жовтня у Сумській філії Харківського національного університету внутрішніх справ відбулася зустріч студентсько-курсантського самоврядування із працівниками Молодіжного Центру «Романтика».

На зустрічі були присутні курсанти першого курсу та представники студентсько-курсантського Парламенту, а саме: голова Парламенту, курсант 3 курсу, капрал поліції Микола Сіроштан, голова культурно-масового сектору, курсантка 3 курсу Марина Шака, голова інформаційно-медійного сектору, курсант 3 курсу Євген Трофименко.

Під час зустрічі директорка «Романтики» Світлана Юрченко ознайомила курсантів із діяльністю молодіжного центру та зазначила, що саме у нашому місті Суми створено якісно нову молодіжну політику, де молодь може займатися творчістю, спортом, розвиватися розумово, духовно і фізично, цікаво та з користю проводити своє дозвілля.

Організаторка відділу дозвілля молоді Дар’я презентувала нашій молоді настільну гру « Alias», в якій всього 1800 слів для відгадування, але вони настільки круто виділяють національні риси українців, що аж подих перехоплював під час веселої гри.

Після півторигодинної гри команда переможців у складі: Євгена Трофименко, Хвостенко Вікторії, Пойдун Софії, Пугич Анастасії отримала приємний презент від наших друзів і спонсорів GuruCoffee.

Даний захід проводився в рамках курсантського дозвілля та програми соціально-культурної інтеграції молоді «Доброго вечора, ми з України», що реалізується ГО «Молодіжна Платформа» у партнерстві з Міністерством молоді та спорту України.

Шановна молодь! Бережіть себе, своє здоров’я і не нехтуйте тривогами. Все буде Україна!