У вересні місяці в бібліотеці філії розпочався комплексний захід «Тиждень першокурсника». Головна мета цього заходу – ознайомлення здобувачів першого курсу з книжковим фондом та правилами користування бібліотекою. Було проінформовано першокурсників про можливість працювати в читальних залах бібліотеки з основною і додатковою літературою, а саме: енциклопедіями, словниками, підручниками, посібниками, законодавчими матеріалами, періодичними виданнями, електронними тощо; користуватися безкоштовними послугами інтернет, Wi-Fi зоною.

Завідувач бібліотеки Світлана Григор’єва провела огляд юридичної літератури, представленої на виставці-акцент «Знання – це сила, сила - знання»; ознайомила з інформаційними стендами щодо написання рефератів, анотацій, правилами академічної доброчесності в Сумській філії ХНУВС; звернула увагу на особливості користування електронними виданнями.

Бібліотекарі підготували та видали 540 екземплярів книг студентам першокурсникам для освоєння знань у начальному семестрі. Колектив бібліотеки бажає міцного здоров’я, впевненості у власних силах та високих досягнень у навчанні. Нехай навчальний рік принесе тільки приємні враження в наш не простий час, а першокурсникам, успішного влиття в студентський колектив навчального закладу.