07 вересня під час табірного збору для курсантів-першокурсників Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ було організовано та проведено зустріч із представниками Управління патрульної поліції в Сумській області.

У ході зустрічі інспектори сектору зв’язків із громадськістю Оксана Красовська, Марина Горьковська та інспектор роти №3 УПП в Сумській області Микола Салафудінов ознайомили курсантів із діяльністю патрульної поліції та особливістю роботи патрульних.

Після спілкування із молоддю представники патрульної поліції провели серед курсантів першого курсу квест на тему «Закон і порядок».

У квесті взяли участь 6 команд: «Комета», «102», «Шалені курсанти», «Стріла», «Спецбатальйон», «Нове покоління», які пройшли випробовування на 6 локаціях: «Екіпіровка патрульного», «Регулювальник», «Правила дорожнього руху», «Алкоокуляри», «Занок і порядок» та «Помисли логічно». На кожній локації команди зустрічали курсанти 2 курсу, які допомагали патрульним у проведенні квесту.

Учасники команд мали можливість проявити себе та виконати різні завдання: на швидкість одягали екіпіровку патрульного, проходили регулювання дорожнього руху та оцінювали ситуації, випробовували алкоокуляри, здавали іспит на знання правил дорожнього руху та правових законів, а також розвивали логічне мислення.

Квест пройшов весело і цікаво. Після двох годин були визначені переможці, які отримали Грамоти від патрульної поліції, 1 місце посіла команда «Комета», 2 місце - команда «Спецбатальйон», 3 місце - команда«102».