10 серпня у он-лайн режимі на платформі ZOOM відбулася зустріч представників студентсько-курсантського парламенту Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ (заступники голови Микола Сіроштан та Мея Аль Хататнех) із курсантсько-студентським самоврядувванням Харківського національного університету внутрішніх справ (голова, рядовий поліції Олександр Бабич).

Під час зустрічі студенти та курсанти обговорили питання діяльності самоврядування під час воєнного стану, проведення виборів голови СКП Сумської філії та волонтерську діяльність. У спілкуванні голова самоврядування університету поділився досвідом організації виборів до органів самоврядування та дотримання усіх процедур. Студенти та курсанти розповіли про плани та творчі проекти, які будуть втілювати в життя.

Присутня на зустрічі Ганна Мітітєл, провідна фахівчиня відділення кадрового забезпечення Сумської філії, привітала учасників із Днем молоді, і побажала молоді бути зажди активними, патріотично свідомими, дружніми і єдиними, бо тільки разом, у тісній співпраці можна визначити подальші дії розвитку як освітнього процесу, так і студентського самоврядування.

Зустріч пройшла у дружній атмосфері спілкування.