День Національної поліції Україна відзначає 4 липня – це свято мужніх чоловіків та жінок, що стоять на сторожі кожного українця.

Шановні правоохоронці, ваша служба – це щоденна важка праця, постійна готовність відновити мир і спокій у державі, вміння відрізнити істину та обов’язок захистити невинного. Кожен день ви протистоїте криміналу задля захисту наших громадян, відновлення справедливості, до якої ми прагнемо. Глибоко переконані, що ваша відданість справі, уміння долати труднощі й перешкоди будуть надійними оберегами життя, здоров’я та добробуту українського народу, захищатимуть інтереси держави від протиправних посягань.

У день професійного свята бажаємо міцної віри у своє покликання і в свою Батьківщину, здоров’я, благополуччя й процвітання. Дякуємо за вашу нелегку працю, за ваше прагнення зробити все можливе, щоб люди жили за законами цивілізованого світу. Нехай ваші професійні зусилля будуть винагородженні повагою і довірою кожного громадянина, а міцне здоров’я та благополуччя стануть непохитною основою зростання ваших подальших професійних успіхів!

З нагоди свята та з метою популяризації професії поліцейського в бібліотеці створено тематичну виставку «Професія за покликанням – «поліцейський».