До Дня усіх закоханих, який святкується 14 лютого, у Сумській філії Харківського національного університету внутрішніх справ проведено молодіжні заходи, які пройшли у цікавих ігрових формах.

Так, курсанти 2 курсу провели інтелектуально-розважальну програму «Хто зверху?». Команди хлопців та дівчат проявили свої знання у різних конкурсах та вікторинах: пізнавальних, розважальних, музичних, інтелектуальних тощо.

Романтична гра «Ідеальна пара» відбулася серед курсантів та курсанток 1 курсу. Гра була насичена веселими конкурсами, цікавими питаннями, жартами та привітаннями.

Після трьохгодинної програми журі, до складу якого увійшли представники студентсько-курсантського парламенту (Островерхова В., Сіроштан М. та психологиня філії Данильченко Н.О.), визначило переможців: у конкурсі «Хто зверху?» перемогу здобула команда дівчат (Даджин К. – група СФ-201, Самохіна Н. – група СФ-203, Зякун А.та Шевцова Л. – група СФ-204). Ідеальною парою було визначено представників групи СФ-101 (Омельченко Вадим та Горошко Віталіна). Усі учасники були нагороджені дипломами та заохочувальними смаколиками.

Наостанок, відбувся святковий концерт під гаслом «Кохання – це велика сила». Творча студентська молодь та учасники художньої самодіяльності підготували сучасні українські пісні про чисте і світле почуття - кохання.