З нагоди відзначення Дня безпечного Інтернету 2022 у Сумській філії Харківського національного університету внутрішніх справ було організовано та проведено он-лайн бесіду, яка спрямована на популяризацію механізмів безпечної роботи в мережі.

За роки пандемії COVID -19 технології дистанційного навчання стали вже звичними для сучасної молоді, яка не уявляє свого життя без інтернету, і одним із завдань нашого закладу вищої освіти є - попередити своїх здобувачів безпечно та відповідально користуватися всесвітньою мережею.

До заходу, який відбувся у режимі он-лайн на платформі ZOOM, кураторами навчальних груп були залучені курсанти 1 курсу та студенти 1-4 курсів.

Спікеркою даного заходу виступила Марина Горьковська, інспекторка сектору зв’язків із громадськістю Управління патрульної поліції в Сумській області. На початку заходу пані Марина наголосила молоді про безпечну поведінку в Інтернеті, відповідальне і позитивне використання ними цифрових технологій. Під час демонстрації презентації спікерка ознайомила учасників конференції із з найпоширенішими видами загроз протизаконного контенту, кібербулінгу, правил безпеки в мережі Інтернет.

У процесі спілкування здобувачі отримали безліч корисних порад та рекомендацій щодо дотримання етичних, міжкультурних та правових норм інформаційної взаємодії.

Організаторка, провідний фахівець ВКЗ Ганна Мітітєл, від імені колективу закладу вищої освіти подякувала Марині Горьковській за співпрацю, і нагадала молоді про важливість проведення заходів, які сприяють усвідомленню наслідків безпечного користування мережею Інтернету.