Завідувач кафедри соціально-економічних дисциплін Олена Анатоліївна Лук’янихіна провела бесіду «Світ юридичних професій» серед учнів 11-х класів КУ Сумської ЗОШ № 27.

Викладач розповіла про можливості та перспективи, які відкриваються перед особою, що має юридичну освіту. Акцент було зроблено на особистісних та професійних навичках, якими повинні володіти юристи та правоохоронці. Доповідач провела експрес-анкетування серед бажаючих щодо виявлення професійних здібностей учнів до певної галузі юридичної професії.

Також було доведено інформацію про особливості підготовки юристів та правоохоронців у Сумській філії ХНУВС як за контрактною формою, так і за кошти держбюджету. Лук’янихіна Олена Анатоліївна розповіла про можливість поглибити знання з іноземної мови у сучасному лінгафонному кабінеті, наукову діяльність, про дозвілля, спортивну та культурно-масову роботу, у якій студенти беруть активну участь.

Бесіда відбувалась у формі активної взаємодії із аудиторією. Учні уважно і з цікавістю слухали інформацію, задавали питання, виявили бажання відвідати філію на День відкритих дверей.