У рамках проведення Всеукраїнського тижня правових знань на кафедрі соціально-економічних дисциплін Сумської філії ХНУВС проведено планове засідання наукового студентсько-курсантського гуртка «Актуальні проблеми розвитку національної економіки в умовах глобалізації» у форматі круглого столу на тему «Особливості використання інформаційних технологій у правоохоронних структурах».

У вступному слові організатор заходу доцент кафедри, кандидат економічних наук Виганяйло Світлана Миколаївна наголосила на актуальності теми заходу в умовах сьогодення і перспективах використання новітніх інструментів у галузі інформаційних технологій майбутніми правоохоронцями.
На заході виступили:

Летвиненко Олена, курсантка 1-го курсу групи СФ-103, з доповіддю на тему «Основні напрямки інформаційних технологій візуалізації соціальних мереж», Новах Мар’я, курсантка 1-го курсу групи СФ-103, з доповіддю на тему «Основні напрямки протидії злочинності у кіберпросторі», Білокур Іван, студент 1-го курсу групи СФдср-21-1 підготував доповідь на тему: «Сучасні ІТ-технології в юридичній діяльності».

У дискусії і обговоренні тем доповідей брали участь викладачі кафедри соціально-економічних дисциплін (зав. кафедри, кандидат економічних наук, доцент Лук’янихіна Олена Анатоліївна, керівник гуртка доцент кафедри, кандидат економічних наук Петровська Світлана Анатоліївна), курсанти 1-го курсу, студенти 1-3 курсів спеціальностей Право та Правоохоронна діяльність.

Актуальні теми викликали жваву дискусію в аудиторії та дозволили поглянути на питання з різних точок зору. Наукові дослідження здобувачів тривають.