29 листопада курсанти, студенти разом із викладачами Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ долучилися до інтерактивної дискусії «Розуміння маскулінності та ґендерної рівності в секторі безпеки України».

До обговорення теми були підключені представники Харківського університету внутрішніх справ, Кременчуцького льотного коледжу, Національної академії внутрішніх справ та Одеського університету внутрішніх справ.

«Розуміння маскулінності та ґендерної рівності в секторі безпеки України» – це перше національне дослідження, яке було проведено за ініціативою Міністерства внутрішніх справ України, Національної академії внутрішніх справ і Київського міжнародного інституту соціології за експертної і технічної підтримки структури ООН Жінки в Україні, фінансової підтримки урядів Швеції та Норвегії, у партнерстві з неурядовою організацією «Promundo-US».

Дискусія пройшла у формі квізу, до кожного блоку підтем модератором було надано для учасників диспуту завдання у тестовій формі та питання-відповідь.

Результати цього дослідження є вкрай важливими для визначення рівня сприйняття жінками та чоловіками в секторі безпеки України ролі чоловіків і жінок у суспільстві.

Представники Сумської філії ХНУВС дякують організаторам за такий захід, який жодного не залишив байдужим, та вдячність іншим закладам-колегам за жваву дискусію!