Викладач кафедри юридичних дисциплін Сумської філії ХНУВС Цвітана Баранова долучилась до Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» разом з правоохоронцями Сумщини, психологами, представниками юстиції та активною молоддю.

Організатори та учасники заходу ставили за ціль припинення та профілактику жорстокої поведінки, безнаглядності дітей, непорозуміння в сім'ї та намагалися донести перехожим розуміння того, що будь-яке насилля є порушенням прав людини.

Сумчани охоче долучалися до акції. Молоді мами з дітьми, літні люди, службовці і робітники підходили до намету та стендів аби виразити солідарність і заявити: «Насильству НІ».

Цього ж дня Цвітана Сергіївна провела лекцію зі студентами Сумського будівельного коледжу. Викладач розповіла про те, що метою акції «16 днів проти насильства» є привернення уваги громадськості до актуальних для українського суспільства проблем щодо подолання насильства в сім’ї та формування свідомості усіх верств населення щодо нетерпимого ставлення до цього ганебного явища.