День інформації — комплексна форма бібліографічного інформування, метою якої є надання користувачам інформації про книги та інші джерела інформації на певну тему або ж про літературу, яка надійшла до бібліотеки протягом певного часу.

Дні інформації пропагують нові надходження як наукової, так і навчальної літератури, а також залучають викладачів та здобувачів вищої освіти до активного вивчення новітніх видань з метою відбору матеріалів для використання в науковій і навчальній роботі та застосування на практиці.

На період карантинних заходів бібліотека підготувала віртуальну інформацію про останні новинки. Фонд книгозбірні поповнився цікавими виданнями навчальних посібників та підручників. На особливу увагу заслуговує повне академічне зібрання творів Лесі Українки в 14 томах, яке включає всі знайдені на сьогодні тексти письменниці, відновлені фрагменти й матеріали, вилучені цензурою в попередніх виданнях. Додано розлогі текстологічні, історико-літературні та реальні коментарі.

Видання з навчальних дисциплін будуть корисними здобувачам, викладачам закладу вищої освіти із специфічними умовами навчання, в яких здійснюється підготовка кадрів для Міністерства внутрішніх справ України і Національної поліції, працівникам органів та підрозділів Національної поліції, а також на допомогу самоосвіті та розширенні кругозору.