У рамках вивчення дисципліни «Інформаційні технології» доцент кафедри соціально-економічних дисциплін Сумської філії ХНУВС Світлана Виганяйло провела бінарне заняття за участі Наталії Якименко – начальника чергової частини відділення поліції № 1 (с. Недригайлів) Роменського районного відділу поліції ГУНП в Сумській області.

У процесі опрацювання теми «Інформаційно-аналітичне забезпечення національної поліції України» виникла необхідність отримати інформацію від практичного працівника національної поліції - Наталії Якименко, котра ґрунтовно та всебічно пояснила курсантам 1-го курсу основні принципи обробки інформації у відділенні поліції.

Під час бесіди практичний працівник розповіла про особливості використання єдиної інформаційної системи Міністерства внутрішніх справ України, Інформаційного порталу Національної поліції України, особливості приймання повідомлень про правопорушення у відділенні, реагування на різні види правопорушень та звітність по реагуванню. Також доповідачка зупинилась на особливостях ведення Єдиного реєстру досудових розслідувань та складання Електронних рапортів. Зустріч відбулась у теплій обстановці. Курсанти ставили питання та отримували змістовні відповіді.

Світлана Виганяйло подякувала практичному працівникові за докладну і змістовну бесіду, а курсанти – за можливість розібрати складні питання і отримати інформацію із перших рук.