У рамках проведення студентських наукових заходів з нагоди відзначення 25-річчя Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ відбулось засідання наукового гуртка кафедри гуманітарних дисциплін у секції «Лінгвоюристика».

На відкритті засідання молодих науковців привітала керівник секції – професор кафедри Валентина Василенко.

Науковець подякувала юним дослідникам за плідну роботу над науковими дослідженнями та побажала успіхів та натхнення у подальшій роботі над проблемами лінгвознавства.

У роботі секції взяли участь студенти і курсанти, які виголошували доповіді, присвячені широкому спектру актуальних лінгвістичних проблем у царині дискурсознавства, лексичної семантики, лінгвокультурології, термінознавства, лінгвістики тексту, лексикології, комунікативної та прикладної лінгвістики.
Під час доповідей учасники заходу продемонстрували неабияку ерудицію та високий рівень знань. Ключова мета засідання – створити наукову платформу для апробації наукових досягнень студентської молоді. Принагідно зауважимо, що науковий захід викликав зацікавлення не лише у студентів старших курсів, які мають уже певні напрацювання у науковій сфері, але й серед курсантів-першокурсників, які роблять перші кроки у науковому світі.
Після завершення засідання Валентина Анатоліївна висловила учасникам секції подяку за плідні працю, цікавий та широкий спектр тем для дослідження та побажала подальших наукових звершень.