Старший викладач кафедри гуманітарних дисциплін Лариса Гарцунова взяла участь у двотижневому циклі вебінарів «ELT Together 2021», організованих Oxford University Press https://elt.oup.com/events/global/elt-together-2021?cc=ua&selLanguage=uk&mode=hub для викладачів англійської мови як іноземної.

Спікером одного з пленарних засідань, присвяченого методам оцінювання для навчання (AfL), був Ентоні Грін - директор Центру досліджень вивчення та оцінювання англійської мови та професор кафедри оцінювання мов Університету Бедфордшира, Великобританія. Його доповідь була присвячена використанню методу оцінювання з метою покращення викладання та навчання. Метод AfL орієнтований на те, щоб дати студентам мотивацію та здатність стати більш ефективними, незалежними та навчатися протягом усього життя.

На пленарному засіданні були представлені для обговорення пропозиції щодо занять у класі, які підтримують три ключові практики, визначені дослідженнями, як основа успішного оцінювання навчання: діагностика; навчальні наміри; критерії успіху. Доповідь визвала жваву дискусію серед учасників вебінару, адже вищезазначена тема є вкрай актуальною для викладачів англійської мови як іноземної у різних країнах.