14 лютого у всьому світові відзначається – День усіх закоханих. Цей день сповнений приємних сюрпризів, цікавих подарунків, неочікуваних миттєвостей. Кохання - має в собі велику силу, воно надихає, окриляє і заряджає позитивними емоціями та радісними щирими почуттями.

Тож напередодні Дня закоханих у Сумській філії Харківського національного університету внутрішніх справ пройшли цікаві молодіжні проєкти.

Так, курсанти 1 курсів відзначили цей романтичний день проведенням у своїх взводах конкурсно-розважальної гри «Ідеальна пара». Гра була насичена веселими конкурсами, жартами та привітаннями. Її фіналом стало визначення найкращої ідеальної пари. За підсумками всіх конкурсів, журі обрало пару Андрійченко Іван та Москаленко Анастасія (1 взвод). Усі конкурсанти отримали запрошення до Сумського обласного театру юного глядача на перегляд вистави «Дуже проста історія».

Яскраву культурно-мистецьку програму підготувала творча курсантська молодь 1 курсу: соліст - Андрій Савадян, вокалістки -Катерина Даджин, Тетяна Сахно, читці поезії - Анастасія Сергійко, Анна Аушева та вокальний ансамбль «Експромт». Ведучими були харизматичні курсанти 1 курсу Микола Сіроштан та Влада Анцибор.

Не обійшлося цього дня і без сюрпризів. Родзинкою та зворушливою подією було привітання курсанта 2 курсу Ярослава Мойсенєнко, який освідчився в коханні курсантці 1 курсу Мар’яні Бойко.

В рамках соціального проєкту «Студентсько-курсантський парламент Сумської філії» було створено відеоролик «Що таке кохання…» за участю студентів та курсантів.

Не залишили поза увагою День закоханих і студенти 1 курсу групи СФдср-20-1 виготовивши Валентинку, яка символізує щирі почуття та теплоту люблячих сердець.

Не менш цікавим і пізнавальним проєктом до Дня закоханих став тренінг «Сексуальна освіта» організатором якого виступила «Клініка, дружня до молоді» Сумської міської ради. Даний тренінг, який відбувся у Молодіжному центрі «Романтика» проводився у рамках лекторію «Молодь за здоровий спосіб життя». До тренінгу долучилися здобувачі філії: Гайдар Марина (голова студентсько-курсантського Парламенту, студентка 3 курсу), Мартиненко Анна (студентка 2 курсу «Право»), Гулієва Рейхан та Остапенко Поліна (студентки 1 курсу «Правоохоронна діяльність»), Дойнеко Вікторія, Сиплива Наталія, Черненко Яна, Кундиус Тетяна (курсантки 2 курсу).

Усі творчі, соціальні, молодіжні проєкти до Дня святого Валентина були проведені з дотриманням карантинних норм.