На базі Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ, за допомогою сервісу Google Meet, відбулось чергове засідання правління локального осередку ELSA. На засіданні були обговорені плани заходів ELSA Ukraine на 2020-2021 рр. Зокрема, запланована серія загальноукраїнських вебінарів, активним учасником якого стануть представники Сумської філії, візит до Львову та ін. До обговорення долучилась президентка ELSA Ukraine Крістіна Петронюк, котра акцентувала увагу на активізації міжнародної діяльності студентів-правників.

Для курсантів та студентів 1-го курсу Сумської філії ХНУВС була також проведена коротка відео-презентація про діяльність ELSA. Першокурсники мали можливість познайомилися з членами правління Сумського локального осередку, основними напрямками діяльності та перспективами, що відкриваються перед членами команди ELSA. Зокрема, про те, що у цю мережу об’єднані майбутні правники більше ніж із 200 університетів 35 країн Європи. В Україні ELSA налічує всього дев'ять локальних осередків у найбільш розвинених юридичних центрах України.

На теренах Сумської області саме у Сумській філії ХНУВС діє локальний осередок ELSA Ukraine. Тож запрошуємо курсантів та студентів Сумської філії приєднуватися до креативної студентської команди, щоб розширювати можливості міжнародної співпраці зі студентами-правниками різних країн світу, брати участь у проєктах, які надають можливість підвищити рівень знань та практичних навичок у різних сферах права!

(конт.тел. 0958868898).