Щиро вітаю здобувачів освіти, викладачів і співробітників Харківського національного університету внутрішніх справ із Днем Університету та висловлюю глибоку вдячність усьому колективу за плідну працю.

Ваш заклад вищої освіти має славні традиції підготовки фахівців у сфері права загалом та працівників правоохоронних органів зокрема. На сьогодні університет має великий науково-педагогічний потенціал, значний досвід упровадження новітніх навчальних та інформаційних технологій і виконання фундаментальних наукових досліджень. Університет постійно цілеспрямовано вдосконалюється та підтримує плідний зв’язок із практикою, що забезпечує якісний рівень підготовки працівників поліції.

Наразі випускники університету із честю несуть службу з охорони публічної безпеки та порядку, захисту прав і свобод громадян, боротьби зі злочинністю в різних регіонах України, багато хто з них заслужено обіймає провідні посади в органах та підрозділах Національної поліції, Міністерства внутрішніх справ України. Саме їх сумлінна служба формує рівень довіри населення до поліції.

Нехай День Університету стане стартом для нових здобутків у професійній діяльності, адже у вашому закладі вищої освіти створено всі умови для навчання, і я впевнений, що ви готові до будь-яких нових викликів часу. Бажаю найміцнішого здоров’я, довгоочікуваного миру, наснаги та невичерпної енергії задля розквіту нашої держави!

Переконаний, що професіоналізм та самовіддана праця, притаманні колективу Харківського національного університету внутрішніх справ, дозволять йому і надалі дотримуватися високих стандартів якості освіти та примножувати добрі традиції підготовки висококваліфікованих поліцейських.

Державний секретар МВС
Олексій ТАХТАЙ