Дотримуючись карантинних вимог, у Сумській філії в онлайн режимі за допомогою платформи Zoom проведено засідання наукового гуртка «Кримінального права, процесу та криміналістики» за участі керівника старшого викладача кафедри юридичних дисциплін Марини Колесник, викладача Цвітани Баранової та студентів 2-го, 3-го курсів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти та студентів 1-го курсу другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю «Право» та «Правоохоронна діяльність» на тему «Історія успіху та перспективи розвитку Харківського національного університету внутрішніх справ».

Марина Олександрівна розповіла про історію створення університету, зазначивши, що Харківський національний університет внутрішніх справ - заклад вищої освіти МВС України, який підготував понад 50 тисяч фахівців для правоохоронних органів, які працюють в усіх куточках України. Університет активно співпрацює з поліцейськими установами Швеції, Чехії, Норвегії, США, Туреччини, Хорватії, Польщі та іншими.

Цвітана Сергіївна приділила увагу історії становлення Сумської філії у складі університету та запропонувала здобувачам вищої освіти обговорити перспективи її розвитку.

Кожен із присутніх зазначив, що пишається тим, що обрав саме наш заклад вищої освіти як початкову ланку кар’єрного зростання.