Відбулося засідання наукового гуртка «VERITAS» кафедри гуманітарних дисциплін під керівництвом наукового керівника гуртка, доцента Тетяни Геращенко. Тема засідання - «Історія Харківського національного університету внутрішніх справ».

Студенти Анастасія Кисіленко та Євгенія Коваленко розповіли про історію виникнення і розвитку Харківського національного університету внутрішніх справ, а студенти Анна Мартиненко та Євгенія Будюкова зупинилась на історичних моментах становлення Сумської філії ХНУВС. Курсанти Єва Тесленко та Тетяна Кундиус зосередили увагу на важливій події в історії ХНУВС і Сумської філії ХНУВС, а також Сумської області – першому наборі курсантів у Сумській філії ХНУВС у 2019 році. Присутні зазначили, що в університеті панує атмосфера толерантності, поваги до особистості курсанта і студента, розуміння їхніх насущних життєвих потреб.

У ході жвавого обговорення цікавих і важливих моментів історії університету, члени гуртка поділились своїми враженнями щодо студентського та курсантського життя, розповіли про перше знайомство з університетом, його спеціальностями та історією. Гуртківці зазначили, що пишаються своїм вибором та готові і надалі брати активну участь у житті університету.