Вже стало традицією кожного року в перші дні вересня відбувається запис першокурсників до бібліотеки Сумської філії ХНУВС . Саме тут розпочинається їх шлях до скарбів науки й мистецтва, суспільної думки й художнього слова. В цьому році перше знайомство з бібліотекою відбулось 14 вересня.

Бібліотекарі привітали студентів зі вступом до університету, розповіли про забезпеченість навчальною літературою і художніми творами, про періодичні видання, які отримує бібліотека, про безкоштовний доступ до Інтернету у читальній залі. Окремо зупинилися на відповідальності користувачів за взяті у бібліотеці книги та посібники та своєчасне їх повернення.

Першокурсники отримали заздалегідь підготовлені формуляри заповнили їх і отримали комплекти книжок, які знадобляться їм у перший рік навчання. Вони з великим інтересом проглядали свої перші підручники для вищої школи, цікавилися можливостями електронного каталогу бібліотеки, переглянули книжкові виставки. Тепер тільки вперед за знаннями. Звикаємо працювати в нових умовах. Всім здоров’я, гарного настрою, нових ідей і взаєморозуміння.

Якщо Ви хочете розумно і корисно провести час – приходьте до нас.

Якщо Ви вчитесь – за підручниками та книжками, якщо бажаєте погортати енциклопедії, журнали чи газети, приходьте до нас.

Якщо Ви вирішили більше дізнатись про історію країни чи Вас зацікавили твори сучасної літератури – приходьте до нас.

В нашій бібліотеці Вас поважають, про Вас турбуються, завжди готові прийти Вам на допомогу!